tiistai 22. tammikuuta 2019

Vapaa-aika

Meillä on vapaa-aikaa aika paljon, koska teemme päivässä töitä vaan 7 tai 6 tuntia ja viikonloput on vapaita.
Työpäivän jälkeen kiertelemme kaupungissa ja käydään ostoksilla, jonka jälkeen menemme asunnolle ja tehdään ruokaa, siivoillaan tai vaan otetaan iisisti. Joskus aamulla saatamme ottaa uikkarit, pyyheet ja eväitä mukaan ja mennä suoraan töistä rannalle ja olla siellä jopa usean tunnin.
Viikonloppuisin nukumme vähän pitempään ja lähdemme usein kävelemään pitkin kaupunkia ja saatetaan käydä jossain syömässä. Pysähdytään usein ottamaan kuvia ja saatetaan kierrellä paljon rauhallisemmin ja jäädä katselemaan paljon enemmän, kun on enemmän aikaa. Sen jälkeen mennään vaan asunnolle, saatetaan tehdä ruokaa tai mennä altaalle ottamaan aurinkoa, sitten illasta pelataan korttia ja maistellaan paikallisia karkkeja tai outoja ruokia.

Töissä menee hyvin. Meidät otetaan mukaan paljon paremmin ja meidän annetaan auttaa ja meihin luotetaan enemmän. Röntgenkuvia ottaessa kuvattavan osan luo laitetaan levy johon kuva tallentuu ja josta se saadaan tietokoneelle, meidän tehtävä on röntgenkuvissa kirjoittaa tietokoneelle asiakkaan tiedot ja siirtää kuvat tietokoneelle. Autamme myös tarvittaessa asiakasta liikkumisessa ja ojennamme heille heidän vaatteita/tavaroita.
Otamme asiakkaat vastaan ja neuvomme heitä istumaan odotushuoneeseen ja odottamaan lääkäriä. Olemme mukana hoitajan tai lääkärin vastaanotolla ja avustamme mm. tipan laittamisessa, siteiden vaihdossa, sydänfilmin ottamisessa. Joskus juttelemme asiakkaiden kanssa, monesti meiltä kysytään olemmeko opiskelijoita tai mistä päin olemme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti